Om Young Ones

Duoen Young Ones består af far (Henrik) og søn (Andreas).
Henrik er 60 år og har spillet til bal i 44 år.
Andreas er 24 år og har spillet til bal i 9 år.
Dette giver en ung duo med mange års erfaring og er derfor en perfekt sammensætning.

 
_________________________________________________________________________

 

Henrik´s baggrund
Fest musik, festmusik, musik til bryllup, musik til fødselsdag, festmusik til sølvbryllup, duo, trio, guitar, keyboard, trommer, Sjælland, Jylland, Fyn, Festmusiker, festmusik priser, 123 festmusik, eventzonen
 
    Jeg startede med at spille klaver da jeg var 10 år. I de følgende 4 år modtog jeg klaverundervisning og fik derved en god musikalsk baggrund. Til min konfirmation fik jeg et orgel og så var jeg helt solgt. Jeg øvede og øvede så jeg nærmest sled orglet op. 2 år senere købte jeg et brugt professionelt orgel og sanganlæg og så var jeg ved at være klar til at tage ud at spille til bal. Da jeg lige var fyldt 16 år spillede jeg til min første fest.. ... et bryllup. Og det gik rigtig godt (sagde gæsterne). Derefter gik det stærkt med at spille til fester. Jeg var endnu ikke fyldt 18 år, så min far tog en stor tørn med at køre mig fra sted til sted i 2 år.
I skoletiden sang jeg i kor og spillede trompet i et lille orkester. Som 19 årig skulle jeg stå min svendeprøve. Jeg skulle spille i Fåborg Hallen for 800 mennesker. Ene mand. Det gik heldigvis rigtig godt og en stor kundekreds blev herefter etableret. Siden hen har jeg spillet til stort set alle slags fester.

De første 12 år spillede jeg solo og de efterfølgende 10 år spillede jeg sammen med en trommeslager under navnet "Young Ones". Herefter begyndte jeg solo igen de efterfølgende 11 år. Pludselig fik min søn stor interesse for at komme med ud at spille til bal og "Young Ones" blev straks en realitet igen og nu med keyboard og guitar.
Musikken har altid kun været en hobby så jeg har ikke skullet leve af den. Jeg har derimod en helt anden uddannelse. Først blev jeg uddannet til elektriker og senere ingeniør. Jeg er ansat som produktchef i et større firma og beskæftiger mig med højspænding.


 
Andreas´ baggrund

 Fest musik, festmusik, musik til bryllup, musik til fødselsdag, festmusik til sølvbryllup, duo, trio, guitar, keyboard, trommer, Sjælland, Jylland, Fyn, Festmusiker, festmusik priser, 123 festmusik, eventzonen

    Jeg startede med at spille guitar da jeg var 10 år. Og begyndte med en akustisk guitar. Mit guitarspil er selvlært, men der er blevet øvet så fingrene næsten blev blodige. Interessen og niveauet blev endnu større med tiden og som 15 årig spillede jeg til min første fest.. ... også et bryllup. Efterhånden blev mit guitar spil bedre og jeg investerede derfor i dyre og bedre guitar. Jeg spiller både rytme-og leadguitar.

Til dagligt læser jeg til civilingeniør på syddansk universitet, med en retning inden for produktudvikling og innovation. Musikken er derfor "bare" en hobby, men vil nok følge mig i mange år endnu.